Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Als je op zoek bent naar een coach dan is vertrouwen en een klik heel erg belangrijk voor mij. Dat ontdekken we pas in een persoonlijk gesprek. Graag vertel ik je wat over mijzelf en waarom ik doe wat ik doe, zodat je een beeld krijgt bij de persoon die ik ben!

Vergeet mij ook niet te volgen op socials voor een nog betere indruk! 
Als jij voelt dat je bij mij aan het juiste adres bent en ik de persoon ben die waarmee jij je kan identificeren, boek gerust een GRATIS kennismakingsgesprek! 


Ik kan heel analytisch serieus en rustig zijn, aan de andere kant ga ik aan van droge humor en lekker gek doen! Op sommige momenten ben ik heel stil, een echte observeerder en ik merk bepaalde dingen op die andere over het hoofd zien. Detail en focus gericht op houding en gevoelens, op andere momenten kan ik ook heel outgoing en sociaal zijn. It's al part of the environment i'm in! 

Ik gooide mijzelf in het diepe

Mijn reis startte een aantal maanden na de geboorte van mijn tweede zoon. Een vervroegde midlife crisis op mijn 26ste zou je kunnen zeggen, met de grote vragen in mijn hoofd: "is dit nou het leven? "wil ik zo oud worden? Ik heb zelf nogal wat meegemaakt in mijn jeugd en jong volwassenen tijd, dat verhaal is voor een andere keer!

Het was wel duidelijk dat ik niet op mijn plek zat! Ik was geïsoleerd depressief en de wereld om mij heen was ontzettend klein. Ik ben begonnen met sporten om tussen de mensen te komen ''eventjes niet thuis te zijn'' als fulltime moeder. Ik wilde namelijk heel graag weer aan het werk maar op dat moment was het niet te combineren om terug als afdelingsassistent in het ziekenhuis mijn baan op te pakken, het heeft mij een andere deur doen openen in de sportschool! 

Hoe onzeker als dat ik was ging ik ervoor om Zumba instructrice te worden!

In diezelfde tijd startte ik mijn opleiding als gewichtsconsulente en heb ik na het behalen van mijn Zumba licentie mijn relatie even later beëindigd. Ik trok het niet meer... iemand zijn die ik niet was en niet geaccepteerd te worden voor mijn keuzes en grenzen en dit resulteerde in mijn weg naar ondernemen. Totaal geen kennis over het ondernemerschap en niemand in mijn directe omgeving heb ik mij gelijk aangemeld voor een inschrijving bij de KVK!


Ik coachte en begeleiden de mensen al die wilde afvallen en fitter worden waarbij ik een eigen methode toepaste om los te komen van deze dieet wereld! Maar ineens stond daar COVID op de stoep en alles liep in de soep... haha! Ik had twee keuzes: of ik annuleerde de KVK of ik stapte over mijn angsten heen en ging zonder toekomst in zicht online en dealen met bepaalde regels toch door! Niet veel later gaf ik bootcamp en nog een aantal andere groepslessen tijdens lockdown ook online terwijl ik al eerder camera vrees had en zelfs een foto maken ging ik liever achteraan staan of gooide er een filter op...


Ik heb mij ondergedompeld in korte opleidingen cursussen coaching boeken en trainingsdagen over het ondernemerschap en zelfontwikkeling. Na verloop van tijd merkte ik dat ik de meeste energie kreeg van de 1-op-1 gesprekken met vrouwen en hen verder helpen in hun ontwikkeling en bij de hobbels van het leven. Toen werd het mij duidelijk dat ik een andere weg wilde inslaan! 

HSP en een fotografische geheugen?

De laatste jaren was mijn interesse al opgewekt voor psychologie en eigenlijk wel alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling. Ik ben van mening dat je niet hoeft te lijden onder onzekerheid. Als ik daar naar had geluisterd stond ik namelijk zelf ook niet hier dus ik besloot nog maar lekker door te leren en schafte opnieuw een online studie aan! Toegepaste psychologie, wie had dat gedacht van moeilijk opvoedbaar kind naar een praktijkschool zonder diploma als 17 jarige moeder op straat staan en nu hier. Ik kon vroeger niet leren zoals de meeste. Als ik het nu vertel leg ik het uit aan de mensen op deze manier:  Hoe ik leer? 

"het is als screenshots maken en records maken van wat ik zie''

Ik wist niet meteen een naam te geven aan wat ik nou eigenlijk precies in de sessies deed met mijn cliënten, maar ik merkte dat afvallen en leefstijl mij te oppervlakkig was en ik zelf bij mijn eigen reis merkte dat alles neet kwam op een beslissing in mijn hoofd vanuit een verlangen naar gevoel! Toen kwam zelfvertrouwen steeds meer na boven en ben ik mijzelf onder de loep gaan nemen over de afgelopen jaren wat ik deed, en waar ik op sociale media over schreef. Elke keer kwam toch weer na boven zelfvrouwen. Hoe ingewikkeld kun je het soms maken hé? daar was wel mijn antwoord! 

Zelfvertrouwen coach!!!

Naast mensen verder helpen heb ik nog heel veel passies! Dat ik graag sport, was je misschien al duidelijk maar ik rijd ontzettend graag motor soms nog een blokje het bos in te paard! Zing en dans ontzettend graag. Klussen in huis kan mij ook ontzettend blij maken. Ik zet ook graag mijn creatieve kant in, alles omtrent sociale media doe ik zelf. Daarnaast ben ik buiten mijn werk om bezig met kennis bij te leren, volg regelmatig trainingen en lees en luister veel in mijn vakgebied.

Het leren zal nooit stoppen!

Ik coach vanuit de overtuiging dat ieder mens de keuze heeft om het leven te creëren dat zij wil. Ik geloof er ook in dat je ondanks gevoelens van onzekerheid stappen kunt zetten. Mijn aanpak is erop gericht om samen met jou de kern te onderzoeken en niet dienende patronen aan te pakken. Ik luister naar wat je vertelt en wat je dan daadwerkelijk zegt zal ik je terugkoppelen. Ik ben rechtuit duidelijk op een liefdevolle manier. Jij bent verantwoordelijk jou proces en de stappen die je zet. Ik ben ervoor om je te helpen in de juiste richting te sturen een luisterend oor en je vertrouwen te geven in het proces.

Weetjes over mij:

  • Ik ben moeder van twee fantastische zoons
  • Nastasia betekend: wederopstanding "het opnieuw opstaan"
  • Ik ben een alleenstaande moeder en steel de show 
  • Ik ben ontzettend handig en alles wat ik wil kan ik, zo niet leer ik het!
  • Ik ben een vrouw met pit aan de buitenkant maar een zacht empathisch hartje van binnen
  • Ik heb twee ondeugende katten die zich gedragen als honden
  • Ik ben gek op organiseren en alles wat matcht
  • wijn, gezelligheid met vriendinnen op avontuur gaan ben je bij mij aan het juiste adres  

Ik wil graag jou ook leren kennen!

Denk je na het lezen van mijn website: ik zou graag kennismaken? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.