Coaching

Wat is coaching nu precies? 

Het is doelgericht en gericht op veranderingen in je denken, doen en voelen. Kenmerkend voor coaching is dat er altijd sprake is van een gelijkwaardige relatie en dat de gecoachte het doel bepaalt.

Vaak komen mensen bij mij omdat ze moeite hebben met gedachten en emoties. Ze willen zich sterker assertiever en positiever voelen! Beter in hun vel zitten, meer energie en rust in hun en leven ontwikkelen.
 Daar blijkt altijd een persoonlijke gebeurtenis en gebrek aan de juiste hulp en/of middelen achter te liggen.
 Door daar samen naar te kijken wordt het vaak al snel duidelijk. 
 Ze voelen zich niet gehoord en maar een nummertje door een eerdere psycholoog of therapeut in een grote organisatie.


Als coach zal ik vooral in de begeleidende rol zitten om jou tot eigen antwoorden te laten komen. Vaak weet je het wel maar is het nog lastig om bepaalde dingen te erkennen toe of los te laten. Door mijn bijzondere combinatie van coaching therapie counseling zal ik soms ook in de adviserende helpende en spiegelende rol zitten. Omdat je soms te zeer in je hoofd zit en de kennis nog ontbreekt, en dat net kan helpen om het wel helder te krijgen.

Waarom kiezen voor een coach?


Een coach helpt jou met het verhelderen van je hulpvraag, het ordenen van je gedachten en het begrijpen van je gevoelens. Door een coach houd je focus op je (leer)doel en voorkom je uitstelgedrag. Bij coaching krijg je als het ware 'de stok achter de deur'. Ook biedt een coach veel veiligheid om te oefenen en te leren en te werken aan een betere dienende mindset.

Welke coaching bied ik jou?

Life Coaching

Als Life coach leer ik je omgaan met de uitdagingen van het leven. Voor de één is dat bijvoorbeeld leren stoppen met please gedrag vertonen en voor de ander is dat werken aan een positief zelfbeeld zelfrespect of eigenwaarde.

Ik bied coaching aan lekker vertrouwd bij jou thuis (Maastricht en omgeving) of online via Zoom