Kort traject

SPECIAAL VOOR ALLEENSTAANDE MOEDERS


Vind je het fijn om in een kort traject aan de slag te gaan met een ervaringsdeskundige en professionele coach? Loop jij tegen een probleem aan waarbij je hulp wilt? Dan biedt ik ook een kort traject aan! De uitkomst, net als je auto even een fris met vertrouwen verder werken aan jezelf! Het gesprek vindt plaats als jij het nodig hebt, bijvoorbeeld elke week, of elke twee weken. Je kunt met allerlei soorten vragen terecht voor een kort traject

Wat levert een kort coachtraject je op?

Frequent een gesprek met je coach voeren, zorgt voor een algemeen gevoel van goed voelen. Je zit nu eenmaal lekkerder in je vel als voorheen wanneer je actief en focus gericht aan de slag gaat, je leert veel meer dan als je van tijd tot tijd met iemand kan sparren over waar je tegenaan loopt. Het kan het ontzettend prettig zijn om je verhaal te doen maar je komt niet vooruit. Vooral wanneer je vrienden of familie er anders instaan of het met hen een verband legt. 

Je krijgt snel nieuwe inzichten waarmee je zelf aan de slag kunt EN we doen het samen! Je vindt meer rust in de situatie waarin je zit omdat je leert waar je invloed op hebt en waarop niet maar ook omdat je beter weet hoe je iets moet aanpakken omdat je mij als stok achter de deur hebt. Ook ontdek je waar je behoeften liggen.

Een kort traject is geschikt voor jou als je

Niet vast wil zitten aan een traject van 6 tot 12 maanden. Je met iemand oplossingsgericht aan de slag wilt gaan over een of meerdere problemen waar je tegen aan loopt in je werk of privéleven. Graag je patronen wilt ontdekken die jezelf niet ziet. Je je onzeker voelt over een stap die je wilt gaan zetten en daardoor vast dreigt te lopen of een situatie waar je in zit van meerdere kanten wilt leren bekijken wanneer je emotioneel betrokken bent bijvoorbeeld. Twijfelt over een keuze die je te maken met betrekking tot je kinderen en of ex partner werk ect. en je daar mee in de knoop raakt. Je wilt meer focus wilt aanbrengen in en aan jezelf en niet steeds getriggerd worden in dezelfde soort situaties en je graag wilt onderzoeken waar het vandaan komt en het je zelf niet lukt je beter te voelen met alle gratis adviezen die je overal krijgt. 

Hoe ik jou begeleid?

Tijdens het traject geef ik je inzichten in belemmerende (gedachten) patronen en leer je hoe je deze kunt doorbreken. De betekenis van je emoties helder krijgen en je te leren hoe je zelf een andere realiteit creëert. Je werkt aan opdrachten om nieuw, door jou (nieuw) gewenst, gedrag in de praktijk te brengen. Belangrijk onderdeel in het traject is dat je, naast de opdrachten, dat je in je dagboek schrijft!

Hoe lang duurt een coaching traject?

Het coaching traject is er vooral op gericht dat je leert te doen, ondanks de angst en de onzekerheid die je voelt. Het vergroten van je zelfvertrouwen gaat stap voor stap. Je gaat steeds meer voelen hoeveel zelfvertrouwen je al ontwikkeld hebt.


Duur van het traject: 1 tot 3 maanden
Duur gesprekken: 1-1,5uur per gesprek
Locatie gesprekken: Limburg/Online

Wat kost coaching?

De kosten per traject bedragen €300 ,- Een traject kan naar behoefte verlengd worden waarbij we blijven werken aan hetzelfde doel of werken aan nieuwe doelen, bij een verlenging krijg je altijd korting!

Online boeken

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.Meer weten over zelfvertrouwen coaching?
Heb je nog vragen over wat zelfvertrouwen coaching voor jou kan betekenen? Mail en volg mij op Instagram en stuur mij gerust een berichtje! Maak hier direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!