APKtje

Vind je het fijn om te kunnen sparren met een ervaringsdeskundige, professionele coach als het jou uitkomt? Of wil je graag af en toe een coachgesprek zonder een heel traject aan te gaan? Dan biedt een APKtje de uitkomst, net als je auto even een fris nieuw jaar met vertrouwen verder werken aan jezelf! Het gesprek vindt plaats als jij het nodig hebt, bijvoorbeeld eenmalig, een keer per maand. Je kunt met allerlei soorten vragen terecht voor een eenmalig gesprek. 

Wat levert een APK Coachgesprek je op?

Af en toe een gesprek met een coach voeren, zorgt voor een algemeen gevoel van goed voelen. Je zit nu eenmaal lekkerder in je vel als voorheen, je weet veel meer en als je van tijd tot tijd met iemand kan sparren over waar je tegenaan loopt kan het ontzettend prettig zijn om je verhaal te doen. Vooral wanneer je vrienden of familie er anders instaan of het met hun een verband legt. 

Je krijgt snel nieuwe inzichten waarmee je zelf aan de slag kunt. Je vindt meer rust in de situatie waarin je zit omdat je leert waar je invloed op hebt en waarop niet maar ook omdat je beter weet hoe je iets moet aanpakken. Ook ontdek je waar je behoeften liggen.


Je hoeft ook géén coach traject gevolgd te hebben om gebruik te kunnen maken van een APKtje


Wat ik je aanbied

Los coachgesprek van 1,5 uur Tarief € 120,= per sessie

Een APKtje is geschikt voor jou als je:


Niet vast wil zitten aan een traject binnen een afgesproken periode. Met iemand wilt sparren over waar je tegenaan loopt in je werk of privéleven. Graag je patronen wilt ontdekken die jezelf niet ziet. Als je al eens een coachtraject gedaan hebt en weet waaraan je wilt werken maar even vast loopt. Een onafhankelijke spiegel zoekt. 

Je onzeker voelt over een stap die je wilt gaan zetten en daardoor vast dreigt te lopen. Een situatie waar je in zit van meerdere kanten wilt leren bekijken wanneer je emotioneel betrokken bent bijvoorbeeld. Twijfelt over een keuze die je te maken hebt en daar meer in de knoop raakt. Meer focus wilt aanbrengen. Steeds getriggerd wordt in dezelfde soort situaties en je graag wilt onderzoeken waar het vandaan komt en het je zelf niet lukt.